avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu.

Buna ziua.Lucrez la un mini market.Suntem trei fete și lucram in doua ture.Am 2 zile libere pe săptămână,nu consecutive și nu uichendul.Daca vreau concediu patroni mă obligă să muncesc acele libere care le am,deci daca una din fete sta acasă de luni până luni atunci eu cu ceealaltă colega trebuie sa muncim 12sau chiar 13zile consecutive ,fara liber,și la urmă stau eu acasă să recuperez liberele care le-am lucrat.Si atunci întrebarea mea este Concediul meu unde este?!Nu trebuie sa iau bani pe concediu!!??Muncim zilele care sunt libere legale și niu suntem plătite.Deci pentru că muncim Peste 168de ore pe lună sau pentru că muncim in uichenduri nu primesc nimic Întrebarea mea este am dreptul la concediu sau la bani pe concediul in cazul care l-am relatat mai su.s???!Și ce pot sa fac.??!!Mulțumesc.In contractul me de munca uichendul este trecut cu spor de uichend.Eu apuc doar o duminica și o sâmbătă pe lună liber.Sunt angajata din 2016.Nu ar trebui să mi se plătească sporurile??;!
Ultima modificare: Joi, 31 Octombrie 2019
ManuelaMery, utilizator

Alte discuții în legătură

Urgent,va rog frumos am nevoie de ajutorul vostru!!! carmen_pitesti carmen_pitesti Buna ziua,am nevoie urgent de ajutorul vostru,va rog frumos. Lucrez la un supermarket din Pitesti,cu un program in cursul saptamanii impartit in doua ... (vezi toată discuția)
Ore lucrate in weekend ! enco enco Situatia este urmatoarea : un angajat lucreaza intr-o luna 6 ore intr-o zi de sambata. Pentru aceasta primeste 2 zile libere platite (cu tariful orar ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti andremaria67 andremaria67 buna ziua!in decembrie 2007 am fost preluati de o firma care ne-a introdus toate sporurile in salariu(inclusiv cel de toxicitate care conform ccmn nu se ... (vezi toată discuția)