avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SUSPENDARE CIM INCORECTA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SUSPENDARE CIM INCORECTA

Buna ziua ,daca un CIM a fost suspendat doi ani pentru concediu ingrijire copil si transmis in revisal gresit ,adica CIM a fost suspendat doar un an. Greseala s-a constatat cand angajata a revenit din CIC .Ce trebuie facut pt .a remedia inregistrarea gresita din revisal ? Multumesc .
Cel mai recent răspuns: gina.bratu , utilizator 07:49, 1 Noiembrie 2019
S-a efectuat incetarea suspendarii ?
Buna seara ,da s-a operat incetarea suspendari cat si incetare CIM ,multumesc .
In acest caz, nu mai puteti reveni asupra incetarii suspendarii c.i.m.

Realitatea situatiei o puteti demostra cu documentele emise in acest sens.
Ultima modificare: Joi, 31 Octombrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Buna dimineata ,multumesc mult .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rugaminte-cic -intoarcere salariata mai devreme la munca Daliborka Daliborka Buna ziua va rog ma puteti ajuta am o speta: angajata este in concediu ingrijire copil pana in 30.09.17(contractul fiind suspendat pana in 30.09.17), m-a ... (vezi toată discuția)
Incetare suspendare ccc1, in loc de prelungire suspendare pentru cc2 gabrieladina gabrieladina Va aduc in atentie urmatoarea situatie: Cu 20 zile inainte de finalizarea CCC1, angajata societatii naste cel de al 2-lea copil. Ulterior am aflat ca trebuia ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim neinregistrata in revisal patriciaadina patriciaadina am 2 angajati care se afla in concediu pentru ingrijirea copilului , unul din iulie 2011 , iar altul din sept. 2009 (s-a prelungit CIC pentru cel de-al doilea ... (vezi toată discuția)