am 2 angajati care se afla in concediu pentru ingrijirea copilului , unul din iulie 2011 , iar altul din sept. 2009 (s-a prelungit CIC pentru cel de-al doilea copil ). Cel de-al doilea angajat a facut cerere pentru reintoarcerea la serviciu incepand cu 1 martie. Astfel am descoperit ca nici unul dintre ei nu avea inregistrata suspendarea in revisal , dar in declaratia lunara 112 figureaza amandoi in CIC. Ce pot face acum si ce urmari poate avea acest lucru ? Va multumesc anticipat.
Buna ziua,
suspendarea pentru concediu crestere copil se poate inregistra doar incepand cu august 2011, cand s-a modificat Revisal-ul. Asadar, aceste suspendari trebuiau trecute/facute in august 2011, dupa ce au fost preluate datele din revisal-ul vechi, chiar daca data este anterioara. In trecut se putea doar inceta CIM-ul (art51a) nu si suspenda. In plus, contractele incetate nu puteau fi importate in noul Revisal.
Eu consider ca incetarea respectiv suspendarea in Revisal sunt doua lucruri diferite respectiv care se inregistreaza diferit. Multumesc de observatie si de ajutor.