avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare persoana cu handicap
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare persoana cu handicap

Buna ziua.
Daca doresc sa angajez o persoana cu handicap (avand si certificat de handicap) hipoacuzic, Pentru a beneficia de acea indemnizazie, trebuie ca, acea persoana sa fie angajata prin AJOFM?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:54, 31 Octombrie 2019
Despre ce indemnizatie este vorba? Poate subventie ..
Imi cer scuze. Subventia in cuantum de 2250 lei lunar timp de 12 luni.
Gasiti detalii aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absolvenții Asvreasaaflu Asvreasaaflu Buna ziua, Stie cineva care sunt beneficiile dacă angajezi absolvenți? Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Ce inseamna subvenție in cuantum in cazul angajării somerilor Claudiu Dinulescu Claudiu Dinulescu Buna ziua. Va rog sa ma ajute cineva cu o explicație la ce inseamna subvenție in cuantum de 2250 lei pentru angajarea de șomeri?Bănuiesc că o companie nu ... (vezi toată discuția)
șomer de lungă durată ursu67 ursu67 Bună ziua, am 52 de ani , sunt șomer de peste 3 ani , am primit o ofertă de angajare de la o firmă , aș vrea să vă întreb dacă această firmă va ... (vezi toată discuția)