avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... șomer de lungă durată
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

șomer de lungă durată

Bună ziua, am 52 de ani , sunt șomer de peste 3 ani , am primit o ofertă de angajare de la o firmă
, aș vrea să vă întreb dacă această firmă va primi subvenția de 2250 lei un an de zile, prevăzută în lege pentru angajare șomeri peste 45 de ani.. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:48, 8 Ianuarie 2020
Angajatorii care încadrează în muncă, pe perioadă nedeterminată, şomeri în vârstă de peste 45 de ani,primesc lunar, pe o perioadă de 12 luni, pentru fiecare persoană angajată din acestacategorie, o sumă în cuantum de 2250lei, cu obligaţia menţinerii raporturilor de muncă sau de serviciu cel puţin 18 luni.

Detalii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare simionel simionel SIM oradea.daca sunt șomer neindemnizat(demisie de la ofirma) am 61 ani și îndeplinesc condițiile pentru pensionare anticipată parțială următorul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,in situatia in care o societate angajeaza o persoana ... crycris80 crycris80 Buna ziua,in situatia in care o societate angajeaza o persoana incadrata in gradul de handicap accentuat avand valabilitate permanenta cu un contract ... (vezi toată discuția)
Prevedere oug 60 Bogdan 71 Bogdan 71 Buna ziua, daca cineva, unic asociat al unei firme, beneficiaza de prevederile OUG 60 din 2018 (subventie de 2250 lei lunar timp de 12 luni) daca se angajeaza ... (vezi toată discuția)