Va multumesc foarte mult. Nu voi întreprinde nicio acțiune în instanță, doar vreau sa stiu ce drepturi si obligatii am un caz ca mai insista sau încearcă să dea vina pe copil. Nu imi doresc bani din suferinta copiilor. Sa fie sănătoși si sa tragă toti învățămintele necesare , un an întreg m am luptat cu ei , este un after school , pentru ca ii lasa f mult timp nesupravegheati si pt alte nereguli și ma gandesc sa nu se răzbune acum ca tot i am sesizat de atatea ori si i am cam deranjat.
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:
Un avocat poate sa va spuna ca nu raspunde nici minorul(evident)nici dvs din punct de vedere penal .O eventuală răspundere civilă pt cheltuieli sa zicem făcute cu spitalizarea sau alte posibile probleme de sanatate in ceea ce-l privește pe copilul accidentat vor tb suportate de grădiniță,.Puteti face o sesizare în scris la conducerea grădiniței sau chiar la ministerul de profil și c-am atat.Sa obțineți daune morale pt ca ar fi fost copilul speriat de afirmațiile unor educatoare nu este imposibil dar demersurile sunt lungi,costuri mari ,sansele mici iar eventualele sume obținute ar fi mici si nu ar justifica efortul depus.
Va multumesc frumos pentru raspuns