avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren in registrul agricol dar fara titlu de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren in registrul agricol dar fara titlu de proprietate

Buna ziua,
Am o problema legata de un teren intravilan. Bunicul meu a avut o suprafata de teren intravilan de 27 ari iar la registrul agricol l-a impartit in 14 ari pentru el (cu titlu de proprietate) si 13 ari pentru sora lui care nu a avut familie, iar pe perioada vietii ei a locuit in aceeasi curte cu bunicu si in prezent, e decedata. Problema este ca pe cele 13 ari nu exista acte in afara de faptul ca este inscris in registrul agricol. In testamentul lasat de tata bunicului este toata suprafata. Intrebarea mea este, cum am putea sa intram in posesia acelui teren, avand in vedere ca tatal meu este mostenitorul bunicului si foloseste acea parcela de teren dintotdeauna.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Termen de prescriptie a revendicarii unui teren ,imobil ziarediverse ziarediverse Locuiesc in Canada de 15 ani , sora mea locuieste in Norvegia de 22 de ani . O ruda din tara mi-a zis ca bunicul a avut o suprafata de teren intravilan in ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate Alex.Bot Alex.Bot Povestea este in felul urmator: Bunicul meu, decedat, a detinut 2 hectare de teren (impartite in mai multe parcele), dintre care au fost vanduti 7 ari, ... (vezi toată discuția)
Retrocedare pe vechiul amplasament CRISTIRUSCEA CRISTIRUSCEA AI MEI AU FOST VALIDATI PE VECHIUL AMPLASAMENT DE PRIMARIA MIOVENI DAR PAMANTUL SE AFLA PE RAZA ALTEI PRIMARI DIN ALTA LOCALITATE VECINA DAR PAMANTUL A FOST IN ... (vezi toată discuția)