avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul salariu

1. La un salariu brut de 1539 cat ar trebui sa primeasca netul ?
2. Pe o adeverinta solicitata de la casa de pensii privind stagiul de cotizare depus de un angajator, este trecut doar 2015- 2017, cu toate ca eu am adeverinta de la ei cu toata vechimea lucrata 2011-2017
Cum trebuie sa procedez in cazul acesta?
Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 1 Noiembrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:22, 12 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Net - 951 lei.
2. Este posibil ca numai pentru perioada 2015 - 2017 acest angajator sa-si fi platit obligatiile fata de Casa de pensii.

Pensionara noua a scris:

....
2. Pe o adeverinta solicitata de la casa de pensii privind stagiul de cotizare depus de un angajator, este trecut doar 2015- 2017, cu toate ca eu am adeverinta de la ei cu toata vechimea lucrata 2011-2017
Cum trebuie sa procedez in cazul acesta?
Multumesc

Probabil ca in perioada lipsa nu a depus Declaratia D112.

Daca mai exista angajatorul , mergeti la el si lamuriti problema.
As vrea sa stiu daca aceea Declaratie
D112, in cazul in care nu a depus o angajatorul, afecteaza la vechimea la pensie ?
Ultima modificare: Joi, 7 Noiembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Imi poate raspunde cineva, cat este salatiul net corect incasat de la un angajator la un brut de 1539 ???
Afecteaza cuantumul stagiului pentru pensie .
Ultima modificare: Joi, 7 Noiembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Neplata de catre angajator a cas-ului ioanadenisa ioanadenisa Buna ziua.Vreau sa stiu daca neplata contributiilor sociale de catre angajator, adica mai exact neplata contributiei la CAS imi afecteaza cumva vechimea in ... (vezi toată discuția)
Contract inregistrat la itm, lipsa contibutii la casa de pensii Sabinab22 Sabinab22 Buna seara! Am o nelamurire cu privire la stagiile de cotizare la Casa de Pensii si autenticitatea contractului de munca. Sunt angajata la o societate cu ... (vezi toată discuția)
Neplata contributiilor la asigurarile sociale Marcela33 Marcela33 Buna ziua, Am lucrat intr-o societate comerciala care a falimentat, inainte de faliment nu a platit doi ani contributiile la bugetul asigurarilor sociale. ... (vezi toată discuția)