avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificat de Nastere INTERNATIONAL
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificat de Nastere INTERNATIONAL

care este perioada pentru eliberare si cum pot intra in possia CERTIFICATULUI DE NASTERE INTERNATIONAL ? mentionez ca locuiesc in GERMANIA
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:24, 1 Noiembrie 2019
Detalii
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificate de nastere si casatorie internationale janinageorgescu janinageorgescu Buna seara, Fiul meu pleaca in Germania. Cum se poate obtine un certificat de nastere international ? De unde ? (E nascut in 1989). Dar un ... (vezi toată discuția)
Documente necesare pentru emigrare in germania NIKIGRIG NIKIGRIG Va rog sa ma ajutati cu informatii privind actele de identitate (carte identitate, certificat de nastere) si actele de studii (diploma bacalaureat) sau altele ... (vezi toată discuția)
Certificat naștere copil născut in germania bogdanponline bogdanponline Salutari. Doresc și eu câteva lămuriri dacă se poate să mă ajute cineva. Eu și soția mea locuim în Germania ,doar eu lucrez, și de cinci luni avem un ... (vezi toată discuția)