avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... CNP OBLIGATORIU LA POSTA ROMANA?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

CNP OBLIGATORIU LA POSTA ROMANA?

Bună ziua, stiam ca nu mai e obligatoriu sa dai sau sa areti CNP,, sau ca cineva sa il foloseasca, este chiar interzis. Azi, luând un colet de la posta, mi-au cerut CNP-ul, iar in caz ca nu il dau, nu imi dau coletul. Au voie sa folosească CNP-ul? As vrea sa fac reclamație, dar as vrea sa ma asigur daca e legal. Multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:45, 23 Iulie 2024
Cum vă puteți identifica altfel decât prezentând un document de identitate? Și când mergeți la bancă prezentați CI. E doar încă un exemplu. Funcționarul nu vă preia datele, doar confruntă, vizual. A scanat actul dvs.?
Si eu as dori sa aflu raspunsul la aceasta intrebare. Recent am primit un colet si angataja postei mi-a notat CNP-ul pe un formular tipizat. Acest lucru mi s-a parut cel putin ciudat, avand in vedere ca nu am primit nici o informare despre prelucrarea acestor date, si nu am semnat ca as fi de acord cu nimic in acest sens.
Posta Română este operator de date personale. Scrie pe site.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt - posta romana Robertx Robertx Am primit un colet astazi cu o palarie pe care o comandasem online acum cateva saptamani si surpriza, cutia era goala, decupata frumos cu cutter-ul. (nu-mi ... (vezi toată discuția)
Poșta Bogdyy80 Bogdyy80 Bună ziua! Am o problema și aștept câteva sfaturi de la dumneavoastră. Am comandat câteva produse din China,și am urmărit coletul pe site-ul poștei ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un poștaș care își însușește coletele mele Bogdyy80 Bogdyy80 Bună ziua! Am o problema și aștept câteva sfaturi de la dumneavoastră. Am comandat câteva produse din China,și am urmărit coletul pe site-ul poștei ... (vezi toată discuția)