Bună ziua, stiam ca nu mai e obligatoriu sa dai sau sa areti CNP,, sau ca cineva sa il foloseasca, este chiar interzis. Azi, luând un colet de la posta, mi-au cerut CNP-ul, iar in caz ca nu il dau, nu imi dau coletul. Au voie sa folosească CNP-ul? As vrea sa fac reclamație, dar as vrea sa ma asigur daca e legal. Multumesc
Cum vă puteți identifica altfel decât prezentând un document de identitate? Și când mergeți la bancă prezentați CI. E doar încă un exemplu. Funcționarul nu vă preia datele, doar confruntă, vizual. A scanat actul dvs.?
Si eu as dori sa aflu raspunsul la aceasta intrebare. Recent am primit un colet si angataja postei mi-a notat CNP-ul pe un formular tipizat. Acest lucru mi s-a parut cel putin ciudat, avand in vedere ca nu am primit nici o informare despre prelucrarea acestor date, si nu am semnat ca as fi de acord cu nimic in acest sens.
Furt - posta romana
Robertx
Am primit un colet astazi cu o palarie pe care o comandasem online acum cateva saptamani si surpriza, cutia era goala, decupata frumos cu cutter-ul. (nu-mi ... (vezi toată discuția)
Poșta
Bogdyy80
Bună ziua! Am o problema și aștept câteva sfaturi de la dumneavoastră. Am comandat câteva produse din China,și am urmărit coletul pe site-ul poștei ... (vezi toată discuția)