avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Anulare promisiune de vanzare- cumparare ,radiere din ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Anulare promisiune de vanzare- cumparare ,radiere din cartea funciara

Cum trebuie sa procedez ,pentru a anula și a radia din cartea funciara o promisiune de bilaterala de vanzare cumparare a unui apartament,eu fiind promitent cumparator .Nu s-a achitat avansul .Dupa efectuarea transferului , banca mi-a comunicat ca tranzactia nu a avut loc ....motiv semnaturi diferite ale mele .Cat ma costa anularea incheierii promisiunii de vanzare cumparare.
Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 1 Noiembrie 2019
silicaru, utilizator

Alte discuții în legătură

Achiziționare locuință - avans, ulterior plata in rate Dannyytiesto Dannyytiesto Vreau sa cumpăr un apartament iar proprietarul si-a dat acordul sa ii achit un avans pe care îl voi trece intr-un contract făcut între noi și legalizat ... (vezi toată discuția)
Radiere din cartea funciara !!! gcg 1974 gcg 1974 Salut, Am o intrebare legata de un precontract de vanzare-cumparare a unui apartament. Eu sunt vanzatorul. Cumparatorul m-a sunat cu trei zile inainte de ... (vezi toată discuția)
Intr-o promisiune bilaterala de vanzare cumparare pentru un avans de 2200 euro, 5 % se poate institui ipoteca pe apartament ??valoarea apartamentului ? GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL Buna ziua, Bunica mea a incheiat o promisiune bilaterala de vanzare cumparare pentru un apartament, bunica fiind vanzatorul apartamentului iar cumparatorul ... (vezi toată discuția)