avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Anulare promisiune bilaterala de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Anulare promisiune bilaterala de vanzare cumparare

Eu fiind promitent cumparator din alta localitate decat promitentul vanzator al unui apartament,pot rezilia contractul la un notariat din lacalitatea mea fara a fi de fata promitentul vanzator?Am vorbit cu promitentul vanzatorsi este deacord.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:52, 1 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru peferfectarea documentului este necesar acordul autentificat al promitentului cumparator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce alte documente, in afara promisiunii bilaterale de cumparare, este necesar a le solicita promitentului vanzator in conditiile, contextul prezentat ? anca marinescu anca marinescu buna ziua, sunt promitent cumparator imobil. Autorizatia de constructie initiala este eliberata pe un alt nume decat cel al promitentului vanzator cu care am ... (vezi toată discuția)
Nefinalizare la termen HCPC HCPC Buna ziua, Am vrut sa cumparam casa la cheie. Am semnat un precontract pt o casa in construcite, termenul de finalizare fiind 30 septembire, insa baietii se ... (vezi toată discuția)
Cesiune de (ante)contract sau novatie? sonia.maria sonia.maria Doresc sa cumpar un apartament de la o persoana care inca nu detine proprietatea asupra acelui ap(este promitent cumparator,are incheiat doar un contr de mana ... (vezi toată discuția)