avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inchiriere

Buna seara in calitate de chirias vreau sa fac un contract de inchiriere la un apartament si vreau sa stiu daca se poate face un contract de mana (semnatura privata cu acordul ambelor parti)fara a fi nevoie de notar,doar in prezenta unui avocat!
Cel mai recent răspuns: Vasian Ramona , utilizator 08:21, 2 Noiembrie 2019
Da, nu e nevoie de act autentic.
Nu este nevoie să mergeti la notar și să autentificati actul pentru a se putea vorbi despre un contract de inchiere valabil,
Multumesc pt raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de locatiune. conditii pentru caracterul executoriu cf. art. 1798 aletzsa aletzsa Buna ziua. Am inceput cu asa titlu pentru ca mi se pare un pic trasa de par, noua \\\\"cerere\\\\", ca sa zic asa, a unei organizatii de stat si protocol ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere reziliat cu abuz Imotep Imotep Buna, dupa ce am intrebat in stanga si in dreapta, am decis sa-mi expun problema cu care ma confrunt si pe acest forum, in speranta ca voi primi solutia cea ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere ContSters61499 ContSters61499 Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti daca se poate in privinta urmatoarei probleme: Un SRL incheie un contract de inchiriere cu o persona fizica. Acest contract ... (vezi toată discuția)