avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Telemunca - specificarea perioadei si/sau zilelor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Telemunca - specificarea perioadei si/sau zilelor

Din legea nr. 81/2018:
(2) În cazul activității de telemuncă, contractul individual de muncă conține, în afara elementelor prevăzute la art. 17 alin. (3) din Legea nr. 53/2003, republicată, cu modificările și completările ulterioare, următoarele:
b) perioada și/sau zilele în care telesalariatul își desfășoară activitatea la un loc de muncă organizat de angajator;

Ce se intampla cand salariatul are un program flexibil si nu poate sti exact care zile vor fi lucrate la angajator? In unele activitati pot aparea intarzieri sau munca la domiciliu poate fi gata mai devreme.
In ce fel trebuie specificata perioada sau zilele cand se lucreaza la angajator in acest caz?
Eu ma gandeam la o anexa la actul aditional de telemunca unde se pot specifica exact zilele care au fost lucrate acasa, ar fi ideal, dar nu asta scrie in lege.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:37, 3 Noiembrie 2019
Cred ca ati mai postat problema acesata sub alt nume de utilizator???
am gasit raspunsul ca se poate redacta fiecare punct in functie de ce se cere si ma intrebam daca varianta cu anexa ar fi corecta
Se poate trece direct in c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model act aditional telemunca aurash29 aurash29 Buna ziua, Ma puteti ajuta, va rog, cu un model de act aditional de modificare a locului muncii in raport cu noile reglementari privind telemunca? Va sunt ... (vezi toată discuția)
Contract tele-munca inregistrat in romania pentru lucru de la domiciliu in strainatate CV_user CV_user Buna ziua, As dori sa stiu, in primul rand, daca este posibil un contract de munca de la domiciliu sau tele-munca in IT/informatica, iar angajatul sa ... (vezi toată discuția)
Munca la domiciliu - telemunca Andreea944 Andreea944 Buna ziua, Legat de noua lege 81 din 30 martie, am cateva intrebari. Societatea noastra are angajati care lucreaza la domiciliu. Acest aspect este precizat ... (vezi toată discuția)