avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Autorizatia de constructie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Autorizatia de constructie

Este nevoie de autorizație de constructie dacă dorești să montezi un cort de evenimente pe domeniul privat ?
Buna ziua,

Nu este necesară autorizație de construire pentru corturi, legea 10 prevede in mod expres acest aspect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize si autorizatii pentru un salon evenimente tzigaie tzigaie Buna ziua, Intentionez sa deschid un cort de evenimente (nunti, botezuri, petreceri private). Din cunostiintele mele voi avea codurile CAEN 9329 si 5540 (pt ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! poate sa-mi spuna cineva ,daca pentru o casuta de ... stefimit stefimit Buna seara ! Poate sa-mi spuna cineva ,daca pentru o casuta de gradina din lemn,demontabila, cu suprafata de 2mx2m si h=2,10,pe care doresc sa o achizitionez ... (vezi toată discuția)
Autorizatie isu cort evenimente amaliaciobanu amaliaciobanu buna ziua -pentru corturile mobile (schelet aluminiu si prelata care se poate deschide pe orice latura)este necesara autorizatie ISU? -cum se obtine ... (vezi toată discuția)