Punctul meu de vedere este ca aveti dreptate partial d-le danike, v-am urmarit si apreciez f mult raspunsurile d-voastra in special pe partea de TVA .
Dar acum am o opinie personala contrara celor spuse de d-voastra in speta Negoita .
in cazul lui Negoita, i s-a eliberat certificat fiscal in 2008, iar ulterior, in 2009 i s-a emis decizia de impunere pentru plata tva, ceea ce mi se pare destul de logic si cf legislatiei.
Ordinul 2333/2007 din 11 decembrie 2007 pentru aprobarea Procedurii privind declararea şi stabilirea impozitului pe veniturile din cedarea folosinţei bunurilor realizate din derularea unui număr mai mare de 5 contracte de închiriere / subînchiriere, in anul 2008 era in vigoare si organele statului aveau toate parghiile pt a verifica corectitudinea declararii taxelor si impozitelor si nu au facut nimic in acest sens . Mai mult sunt prevederi in codul fiscal si normele metodologice aferente care conduc in acest sens . Deodata cu scandalurile interne din cadrul coalitiei PSD - PDL si foamea de bani au descoperit aceasta sursa de bani si statul obliga la plata unor sume destul de mari chiar daca anterior eliberasera certificate de atestare fiscala pe 0 .
Concluzia mea este ca organele statului au actionat ilogic prin ambiguitatea legistlativa si tardiva aplicare a legistlatiei existente .