Buna ziua.
Pentru o lamurire mai precisa, daca am primit decizia de impunere de la ANAF i martie 2010 ( persoana fizica- decizie de impunere din oficiu pe anul 2004, la sfarsit scrie diferenta de impozit stabilita in plus in suma de ....0 lei se plateste....etc...., am intrebat la finante si mi s-a spus ca am totusi de plata 99 ron , suma care se regaseste printre randurile de jos - rd.13+15 = 99 ron ,intr-adevar), cand se implineste termenul de prescriptie: in ianuarie 2010 ( a fost ?) sau cand?
Orice creanta fiscala, bugetara se prescrie in termen de 5 ani. Termenul de prescriptie incepe sa curga din luna ianuarie a anului urmator in care a aparut creanta.
Daca creanta s-a nascut in luna august 2004, termenul prescriptiei curge din ianuarie 2005.
Calculul facut de dvs. este corect dar...consider ca doar printr-o contetstatie la executare puteti remedia aceasta problema.
Termen prescriptie
Spici07
Buna ziua
Va rog sa imi spuneti si mie daca nu este prescrisa fapta care o sa o relatez mai jos.
Mama mea a primit zilele trecute de la ANAF decizia de ... (vezi toată discuția)