avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire concediu prenatal
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire concediu prenatal

Buna ziua cum trebuie să procedez cu contabilă care nu înțelege că pe concediu prenatal nu se pune poprire... cei de la biroul executor confirmă cele spuse de către mine dansa o tine una si buna pe ă ei ca se.pune pana in momentul cand.intru in concediu de creștere copil. Va rog sa ma sfătuiți ce sa fac in cazul de fata . Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:05, 3 Noiembrie 2019
Faceți o cerere scrisă la BEJ , prin care solicitați returnarea acestor bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare ifn Iulia Gabriela Iulia Gabriela Bună ziua! ma aflu într-o situație un pic ciudata cu un birou executor judecătoresc. în data de 3. 04. mi s-a instituit o poprire pe conturile bancare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am achitat integral prin transfer bancar contravaloarea ... GHE. A. GHE. A. Buna ziua, Am achitat integral prin transfer bancar contravaloarea popririi, iar B. E. J. a confirmat incasarea. Cu toate acestea dosarul executional nu este ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu - urgent ! maria.luca maria.luca buna ziua, va sa ma sfatuiti in urmatoarea problema : - in 2007 a venit la noi la firma o d-soara de la o banca ptr carduri de credit. patronul a zis sa ne ... (vezi toată discuția)