avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, Am achitat integral prin transfer bancar ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, Am achitat integral prin transfer bancar contravaloarea ...

Buna ziua,
Am achitat integral prin transfer bancar contravaloarea popririi, iar B. E. J. a confirmat incasarea. Cu toate acestea dosarul executional nu este inchis pe motiv ca se asteapta confirmarea lichidarii debitului de la creditor si am in continuare sumele din conturi indisponibilizate deoarece acestia nu vor emite documentele de ridicare poprire fara acea confirmare. Nelamurirea mea este urmatoarea si va rog sa ma sfatuiti cum ar trebui sa procedez daca acestia vor prelungi timpul de solutionare, iar intre timp urmeaza sa imi fie virat salariul. Ce masuri se pot lua in situatia in care imi vor fi retinute de catre angajator cei 33% din salariu (angajatorul nu va anula masura fara prezentarea unui document de ridicare a popririi) . In concluzie, BEJ va beneficia in plus pe langa suma pe care i-am virat-o in cont si de cei 33%. O sursa preciza ca ma pot pune in asteptare si pana la 30 zile. In asteptarea unui raspuns, va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 08:42, 14 Iulie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde pentru ce s-a încuviințat executarea silită. Faceți o cerere scrisă, prin care somați executorul să comunice adresa pentru ridicarea popririi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare poprire bej - nu exista decizie/dosar la judecatorie Notsure Notsure Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: daca cineva primeste o notificare de poprire de la BEJ, pentru un credit facut in anul 2005, ... (vezi toată discuția)
Bej someaza cu actualizare poprire finalizata de mult timp si infiintare alta noua Notsure Notsure Actualizare poprire. Am urmatoarea situate. O poprire ce a fost incheiata, achitata, anul trecut in vara, Caz inchis. Primesc de LA bej o instiintare ca a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vin in atentia dumneavoastra cu rugamintea de a ma ... GHE. A. GHE. A. Buna ziua, Vin in atentia dumneavoastra cu rugamintea de a ma ajuta in problema mai jos semnalata. Pe data de 10.07.2023 am luat la cunostinta de ... (vezi toată discuția)