avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare auto

Buna ziua.as dori sa intreb daca pot inmatricula in tara o masina cu numere de Germania fara a i face radierea in Germania.am citit pe internet ca radierea s ar face automat prin comunicarea intre institutiile dintre cele doua tari.va multumesc

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto masina din germania dan73nik dan73nik As dori sa cumpar o masina din Germania, ca apoi sa o inmatriculez in Romania. Ce stiti despre inmatricurea pe baza de factura ? Influenteaza asupra taxei de ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism romanesc inmatriculat in alt stat membru ue sandro sandro Sunt rezident in Germania, iar ieri am inmatriculat autoturismul personal aici pentru ca am depasit perioada de sedere de 185 de zile. La serviciul de ... (vezi toată discuția)
Taxa pe emisii poluante achitata in 2012 pentru masini noi cumparate din germania nyusziful nyusziful Buna ziua, in aceasta situatie as putea solicita taxa pe emisii poluante? Am achizitionat o masina noua direct din reprezentanta din Germania, pe care am ... (vezi toată discuția)