avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot intabula un apartament in care a funcționat o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot intabula un apartament in care a funcționat o firma ca spațiu comercial

Pot intabula un apartament ,in care a funcționat o firma ,ca spațiu comercial 7 ani apoi 2 ani a fost închis iar acum Vecinul de lângă mine nu mi mai da semnătura
Se poate intabula ca și spațiu comercial și apoi sa funcționez fără sa mai trebuiască semnătura acestui vecin?

Alte discuții în legătură

Firma imobiliara elana50 elana50 buna ziua am si o intrebare: o firma imobiliara infintata cu sediul intr-un anumit judet poate functiona si in alt judet? trebuie neaparat un punct de ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie: din spatiu comercial in spatiu prestari servicii cosmin_74 cosmin_74 Buna ziua. In anul 2001 parintii mei au achizitionat un apartament la parter de bloc ,au facut proiect cu o firma autorizata au obtinut toate avizele si ... (vezi toată discuția)
Obligatii chirias persoana juridica adriana2011 adriana2011 Buna ziua, Am inchiriat un apartament, unui coafor. Nu stiam ca trebuie declarat ca spatiu comercial. Inainte au stat doar familii. Dar firma si-a inceput ... (vezi toată discuția)