avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma imobiliara
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma imobiliara

buna ziua
am si o intrebare: o firma imobiliara infintata cu sediul intr-un anumit judet poate functiona si in alt judet?
trebuie neaparat un punct de lucru?
punctul de lucru poate sa fie un apartament inchiriat fara sa trebuiasca semnaturile vecinilor?
Cel mai recent răspuns: horatiusasu , utilizator 15:00, 28 Iulie 2014
Orice societate (comerciala) poate sa isi desfasoare activitatea in ce judet doreste, plus municipiul Bucuresti.

Nu este neaparata nevoie de un punct de lucru daca la ORC, cand au fost mentionate punctele de lucru, s-a mentionat "la clienti". Conditia este, desigur, sa nu desfasurati activitate la un punct din alta parte (cam greu, avand in vedere ca aveti contracte de redactat, poate un mini-birou de redactare, unde sa puneti si o imprimanta/PC - desi, cu putina inventivitate se poate trece usor si legal si peste aceste aspecte).

Daca inchiriati un apartament este nevoie de semnaturile vecinilor, conform Legii locuintei (vecinul de deasupra, cel de dedesubt si cei de pe palier). Daca gasiti un spatiu la parter s-ar putea sa aveti doar 1-2 vecini, carora sa le explicati situatia, cum ca nu ii deranjati - si de obicei accepta.
Ultima modificare: Luni, 28 Iulie 2014
horatiusasu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu de firma in bloc de locuinte anamarinescu anamarinescu as dori sa stiu daca exista vreo prevedere legala privind interzicerea sau limitarea existentei sediilor de firme in blocurile de locuit si daca nu, care ar fi ... (vezi toată discuția)
Acord vecin pentru sediu social si punct de lucru. CosminC123 CosminC123 Buna ziua, Doresc sa imi infintez sediul social si punctul de lucru al unui SRL in propriul imobil. Locuiesc la casa, cu trei apartamente, nu exista ... (vezi toată discuția)
Pot infiinta firma cu semnatura oricarui vecin? MrFB MrFB Buna ziua!Stau de ceva timp (2 saptamani) cu actele blocate deoarece am nevoie de semnaturile vecinilor care sunt perete in perete cu mine. Fiind la ... (vezi toată discuția)