avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, cunoaste cineva procedura , sau punerea in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, cunoaste cineva procedura , sau punerea in aplicare a legi 185 pe 2018

Detin mai multe terenuri inregistrate doar la primarie ,detin posesia acestor terenuri vreau sa fac anotarea posesiei sporadice pe baza legi 185 pe 2018

Alte discuții în legătură

Teren fara acte Basc95 Basc95 Buna ziua , socrii mei au cumparat un teren de 6 ari de la doi proprietari , 3 ari cu contract de vanzare de mana si 3 ari fara nimic . Eu cu sotia mea am ... (vezi toată discuția)
Plata impozit detinut fara acte , registru agricol,inregistrare sporadica cf ulise11 ulise11 Buna ziua Care sunt pasii pentru inregistrarea posesiei unui teren in CF conform legii 185/2018 Inregistrarea in registrul agricol se poate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua .imi trebuie o adeverinta de la primaria buzau din ... cristianQpanait cristianQpanait buna ziua .imi trebuie o adeverinta de la Primaria Buzau din care sa reiasa ca terenul pe care este facuta casa nu este in domeniul public sau privat al ... (vezi toată discuția)