avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Centrul de mediere
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Centrul de mediere

Buna.stiti cumva unde se organizeaza cursuri de mediere sau cum se poate obtine diploma de mediator?
Cel mai recent răspuns: Zeno Daniel Sustac , Avocat 13:23, 3 Martie 2008
Consiliul de Mediere a autorizat pana in prezent 5 furnizori de formare in domeniul medierii.

Lista furnizorilor de formare în domeniul medierii autorizaţi in data de 04.11.2007 de către Consiliul de mediere:

1. Asociaţia Pro Medierea, Str. Radu de la Afumati, nr 50 A, Sector 2, Bucuresti, Telefon: 0213155764, Fax: 0213155764, E-mail: promedierea@gmail.com Website: www.promedierea.ro, www.mediere.org.ro

2. Asociaţia Centrul de Mediere Craiova, Str. Romul, Bl.T3, Sc.B-C, Craiova, Judetul Dolj, Telefon: 0351-411199, 0251-419980,Fax: 0251-419980, E-mail: mediere@rdscv.ro, Website: www.mediere.ro

3. Asociaţia pentru Dialog şi Soluţionarea Disputelor, Pţa Unirii, nr.2A, etj.4, ap.22, Iaşi, Judetul Iasi

4.Fundaţia pentru Schimbări Democratice, Bucureşti, Tel/Fax: 021 318 90 77, E-mail: anca.ciuca@fdc.org.ro ; fdc@kappa.ro, Website: www.fdc.org.ro

5.In sedinta din 3 februarie 2008, Consiliul de Mediere a avizat un nou program de formare a mediatorilor prin Hotararea nr. 366/ 03.02.2008. Programul a fost depus spre avizare de SC EDUMONDE SRL, societate constituita in Romania de EDUMONDE Mediation cu sediul in Olanda.
:O Mie chiar astfel imi raspunsesera cei de la UBB Cluj.... anul trecut in septembrie daca retin bine, ca indeplinesc toate conditiile impuse de lege si ca au solicitat autorizarea din partea Consiliului de Mediere. Incredibil. AvoNet, multumesc si eu pentru informatii.
Informatiile furnizate au fost comunicate oficial de catre Consiliul de Mediere, le gasiti pe site-ul lor.
Stiri despre mediere gasiti pe www.medierea.ro, e site-ul meu personal.B-)
Ma straduiesc sa fiu in permanenta la curent cu ultimele evenimente din domeniul medierii. :D
Ultima modificare: Luni, 3 Martie 2008
Zeno Daniel Sustac, Avocat
Si inca o informatie pe care am publicat-o si pe site-ul personal:

Pana la data de 7 octombrie 2007, nicio institutie de invatamant superior din Romania nu i-a solicitat Consiliului de Mediere sa-i avizeze vreun program masteral in domeniul medierii. De la infiintare, Consiliul de Mediere nu a avizat in conditiile Legii 192/2006 niciun program masteral.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre mediere alexandradinica alexandradinica nu e neaparata nevoie de a avea facultatea de drept terminata, pentru a putea deveni mediatorsi care sunt ioate activitatile pe care le desfasoara un ... (vezi toată discuția)
Mediator adelafilip adelafilip Cum pot deveni mediator, unde se fac inscrierile si cat costa un curs de mediator (vezi toată discuția)
Profesia de "mediator" meya1808 meya1808 As vrea sa stiu unde si cand se fac cursuri de pregatire pentru aceasta profesie. (vezi toată discuția)