avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Îndemnizație angajată ,,la negru''
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Îndemnizație angajată ,,la negru''

Buna ziua, as dori sa va intreb daca am locde munca dar fara carte de munca, si ieri am aflat ca sunt însărcinată, pot face ceva in privința asta?? Daca pot face ceva sa iau indemnizație? Sau cum pot proceda in situatia data , Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:53, 4 Noiembrie 2019
Buna ziua,
De cand lucrati asa, fara contract de munca?
Daca ati lucrat numai asa...nu aveti ce face.
Poate doar sa va angajati acum cu contract de munca si sa cumulati stagiul necesar pentru plata indemnizatiei pentru concediul de maternitate ( cele 126 de zile).
Sa sesizati ITM-ul pentru a se dispune masura incheierii c.i.m. cu societatea in cauza .
Doar de 2 luni si un pic lucrez fara carte de munca , ca aici m-am angajat acum este un salon de infrumusetare

editat ; citare raspuns anterior
Ultima modificare: Luni, 4 Noiembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Si inainte de a va angaja ce statut ati avut?
Am.lucrat in aeroport, si inainte tot într-un salon dar cu carte de munca , eu sunt fara carte de munca de cand m-am angajat aivi la salonul asta, s spus ca imi va face dar cand nu stiu

Cornel Vasile a scris:

Si inainte de a va angaja ce statut ati avut?

Alte discuții în legătură

Femeie insarcinata Crs82 Crs82 Buna ziua.la 1 febr faceam 1 an de cand sunt angajata la actulalul loc de munca.azi patronii ma obligau sa imi semnez demisia.pot sa mai iau indemnizatia ptr ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil alin marius popescu alin marius popescu Sunt administratorul unei întreprinderi individuale .Nu am carte de munca și nici un angajat la firmă.firma are venit.Pot beneficia de indemnizație de ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil MarinescuDiana MarinescuDiana Dacă imi plătesc cartea de munca pot sa beneficiez de indemnizație? (vezi toată discuția)