avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare auto pe firma de cetatean strain
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare auto pe firma de cetatean strain

Buna ziua. Nelamurirea mea este cum poate un cetatean strain avind firma in Slovenia sa inmatriculeze o masina in Romania. Masina fiind cumparata din Germania. Vrea sa inmatriculeze pe firma. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Donatie George_Nistor George_Nistor Buna ziua! Am si eu o nelamurire! Detin un autoturism, neimatriculat in Ro, si doresc sa-l donez unei manastiri, din cate am inteles eu din taxa auto, ... (vezi toată discuția)
Daca sunt cetatean strain pot cumpara masina in romania? MarielenaDm MarielenaDm Buna ziua, Pun intrebarea pentru o cunostinta: daca acesta este cetatean strain (Marea Britanie), poate cumpara si inregistra pe numele lui un autoturism in ... (vezi toată discuția)
Am încercat să înmatriculez în românia o mașină nouă, cumpărată în italia, și mi s-a cerut să plătesc din nou tva. este normal? huiualexandru huiualexandru Buna ziua. Astăzi am incercat sa înmatriculez in Romania, masina cumpărată noua din Italia, in mai 2018. Sunt persoana fizica, iar la anaf mi-au cerut sa ... (vezi toată discuția)