Buna ziua!
Am si eu o nelamurire! Detin un autoturism, neimatriculat in Ro, si doresc sa-l donez unei manastiri, din cate am inteles eu din taxa auto, sunt scutite de prima imatriculare, auto. care sunt primite drept donatii! Problema este ca nu stiu ce demersuri trebuie facute! Mentionez ca in acelasi caz se mai afla un cetatean strain care doreste sa faca acelasi tip de donatie aceiasi manastiri si este la fel de nelamurit ca si mine! Rog ajutorul dvs.
Donatiile trebuiesc facute in forma autentica. Asta inseamna ca trebuie sa mergeti la notar pentru a face donatia, insa trebuie sa faceti dovada ca sunteti proprietarul masinii. Trebuie sa mearga la notar si reprezentatul manastirii pentru acceptarea donatiei.
Dovada ca sunt proprietarul masinii o pot face doar cu contractul de vanzare cumparare care l-am incheiat in Germania? Sau mai exista si alte acte? Va multumesc pt ajutor
Aveti contract de vanzare cumparare, insa depinde ce fel de contract... Ar fi bine sa il traduceti la un traducator autorizat. Au notarii lista traducatorilor autorizati.
Masina e inmatriculata pe dumneavoastra? Asa ar fi normal, daca sunteti proprietar.
Dca aveti contract de vanzare-cumparare din care rezulta ca sunteti proprietar, nu e inmatriculata in Germania? Nici nu m-am gandit ca ar fi inmatriculata in Romania, mai ales ca ati precizat la inceput acest lucru.
Pierdut talon
hanger
buna ziua , mi-am cumparat o masina din germania , toate bune si frumoase , acte in regula tot . si intr-o seara ma uit in acte , si nu imi gasesc talonul ... (vezi toată discuția)