avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Cost act vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Cost act vanzare-cumparare

Buna ziua,

Sunt proprietarul unei masini Dacia Supernova Clima ( masina este din 2003 ) si vreau sa o donez mamei mele. Banuiesc ca trebuie sa fac un act de vanzare-cumparare catre mama mea, ca sa fie ea proprietara. Cam cat ar costa ( aproximativ ) acest act? Multumesc mult.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Noiembrie 2011
mineralistul, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 09:00, 11 Noiembrie 2011
Daca incheiati un contract de vanzare cumparare, nu mai e donatie. Puteti descarca un formular de pe net, il completati, la fel si o fisa de inmatriculare si nu va costa nimic sau apelati la o firma care se ocupa de vanzari auto. Daca doriti neaparat sa fie donatie, mergeti la notar.
Va va costa identificarea RAR si inscrierea in circulatie pe numele mamei
O completez pe colega mea mentionandu-va ca nu puteti obtine fisa fiscala de la Fisc, daca nu aveti impozitul achitat la zi. Radiati masina dupa perfectarea actelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto maier maier buna ziua. in urma cu 6 luni am vandut un autoturism dacia (1000 E). nu am incheiat contract de vanzare cumparare. cartea de identitate a ramas la ... (vezi toată discuția)
Act de donatie kicsikolyok kicsikolyok Buna ziua. Bunicul are un autoturism Dacia, pe care vrea sa-l trece pe numele meu. Intrebarea mea este ca trebuie sa facem act de donatie in fata notarului? ... (vezi toată discuția)
Fundatie cornel_kio cornel_kio Buna ziua. Am si eu o mare rugaminte pt cei ce ma pot ajuta,vreau sa trec un autoturism de pe persoana fizica pe o fundatie. Ce pasi trebuie sa urmez? Multumesc (vezi toată discuția)