avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act de donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act de donatie

Buna ziua. Bunicul are un autoturism Dacia, pe care vrea sa-l trece pe numele meu. Intrebarea mea este ca trebuie sa facem act de donatie in fata notarului? multumesc pt. raspuns
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:05, 18 August 2012
nu . cel mai bine faceti act de vanzare-cumparare la Politie
Actul de donatie in sine, semnat la notar va costa mai mult decat ati incheia un act de vanzare cumparare la un birou din asta care se ocupa cu asta. Va puteti interesa personal sa vedeti cam cat costa in fiecare varianta.
Apoi , urmariti procedura fireasca la instrainare, intai radiati de la fisc, apoi o puneti pe rol la sectia financiara de care apartineti, apoi o inmatriculati in circulatie
Sub aspect economic actul de vanzare cumparare este mult mai ieftin decat sa mergeti la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cost act vanzare-cumparare mineralistul mineralistul Buna ziua, Sunt proprietarul unei masini Dacia Supernova Clima ( masina este din 2003 ) si vreau sa o donez mamei mele. Banuiesc ca trebuie sa fac un act de ... (vezi toată discuția)
Auto maier maier buna ziua. in urma cu 6 luni am vandut un autoturism dacia (1000 E). nu am incheiat contract de vanzare cumparare. cartea de identitate a ramas la ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism nacl nacl Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema: In anul 2003 am cumparat un autoturism Dacia .La acea vreme am incheiat un contract de vanzare cumparare cu ... (vezi toată discuția)