avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Art. Nr. Cu privire la prime care nu trebuie luate în ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Art. Nr. Cu privire la prime care nu trebuie luate în calcul

Bună ziua as vrea sa știu și eu referitor la pensia alimentara primele se zice ca nu se iau în calcul și în hotărârea mea scrie ca să stabilit în procent de 30%din venitul realizat pentru 2 copii eu mai având și pe al Treilea. Societatea vrea sa îmi ia în calcul și primele realizate. Este corect, mulțumesc. Îmi puteți trimite nr. Art
Ultima modificare: Luni, 4 Noiembrie 2019
Alroslatina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 11:06, 4 Noiembrie 2019
Nu există un articol de lege care să specifice că primele,orele suplimentare și bonurile de masă nu se iau în calcul când pensia este stabilită în procent.

Legea spune, că se reține ca pensie de întreținere un procent de 25%, sau 33% sau 50%..., din venitul lunar NET.
Ultima modificare: Luni, 4 Noiembrie 2019
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara TELEMBECI_ANCA TELEMBECI_ANCA CUM SE CALCULEAZA PENSIA ALIMENTAR IN PROCENT DE 25%DIN VENIT NET SI PERMANENT ?SE TINE CONT DE ORELE DE NOAPTE DE SPORURI ?DAR DE BONURILE DE MASA?CARE ESTE ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere Edwinn Edwinn Buna, As vrea sa ma ajutati cu clarificarea urmatoarei situatii: am o hotarare judecatoreasca de majorare de pensie in care s-a stabilit un cuantum de 25% ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie alimentara Costel1977 Costel1977 Buna ziua, În situația actuală plătesc pensie alimentara pentru 2 minori 33% din venitul net iar fosta sotie m-a dat în judecată pentru recalculare ... (vezi toată discuția)