avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Decontare investigatie RMN de catre CAS
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Decontare investigatie RMN de catre CAS

Va rog sa ma ajutati cu un sfat in ceea ce priveste o investigatie RMN, Sunt asigurat si am nevoie de o asffel de investogatie dar spitalele nu ma programeaza numai peste 11 luni cu bilet de trimitere din lipsa de fonduri. Nu stiu daca aceasta este cauza , poate da poate nu dar cum este posibil ca sa fi asigurat, CAS sa deconteze o astfel de investigatie si sa nu poti beneficia de ea decat peste un timp asa mare. E clar ca nu pot astepta atata, ce pot face? Nu exista o cale prin care se o decontez pe urma la CAS aceasta investigatie? Adica o fac pe bani si pe urma in baza unei cereri CAS sa mi- o deconteze cum sunt asigurat daca acuma nu au fonduri suficinete. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Pe bani a doua zi te si iau.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ramona2018 , utilizator 22:38, 10 Iulie 2021
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.

Multumesc.
NU, nu puteti solicita decontarea ulterioara a RMN-ului. A incercat si sotul meu si i s-a spus sec.. "trebuia sa asteptati pana la data la care ati fost programat!!". Adica peste 6 luni..
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Iulie 2021
ramona2018, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am urmatoarea situatie, sunt insarcinata in 8 luni ... Victoria@ Victoria@ Buna ziua, Am urmatoarea situatie, sunt insarcinata in 8 luni jumatate si pentru ca am avut ceva dificultati in sarcina.. am tot avut nevoie sa fac analize ... (vezi toată discuția)
Analize gratuite la clinica privata Ghiuldan Ghiuldan salutari, Va rog sa imi spuneti si mie ce imi recomandati sa fac in urmatoarea situatie. Trebuie sa-i fac copilului ( un an si o luna ) un exudat faringian si ... (vezi toată discuția)
Accident la locul de munca ral-alexandra ral-alexandra buna ziua as vrea si eu niste raspunsuri la urmatoare problema:in data de 26 septembrie tatal meu a avut un accident de munca mai exact a fost ars cu sirop de ... (vezi toată discuția)