avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Problema cu o banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Problema cu o banca

Buna ziua ! Problema mea este cu o banca a carui client nu sunt,insa intr-o zi atm-ul de la banca mea nu mai avea fonduri. M-am dus la atm-ul altei banci,cardul s-a blocat in atm,apoi am primit o chitanta pe care scria tranzactie anulata. Cerusem 400 de lei. Apoi,m-am uitat in cont si am vazut ca acei bani au disparut din cont,cu toate ca nu am primit niciun ban . Am facut in aceeasi zi cerere de deblocare a banilor,la banca emitenta a cardului. Asta s-a intamplat in data de 9.09.2019. Saptamana trecuta banca mea a sunat la banca cealalta sa intrebe de bani si ne-au transmis ca pe 2.11 o sa ii vireze in cont. Pe moment nu mi-am dat seama ca a fost un raspuns la plesneala. Data de 2 a fost in weekend .Astazi am controlat si nu au trimis niciun ban . In plus,am primit un mesaj de la banca mea sa imi spuna ca cererea mea a fost prelungita. Deci in ziua cand eu trebuia sa primesc banii,cererea este prelungita? Eu as vrea sa dau in judecata banca respectiva si sa cer si daune pentru ca m-au suparat foarte tare. Este lipsa de profesionalism si de rescpect ce fac ei. Practic,mi-au furat o suma de bani din cont. Ce pot face ?

Alte discuții în legătură

Proprie cont bancar SzJakab SzJakab Buna ziua. Din cauza unor datorii la banca mi s-a pus proprire pe contul bancar. Mentionez ca pe acest card incasez pensia dar nu mai am acces deloc la acest ... (vezi toată discuția)
Cine raspunde in cazul in care banca imi blocheaza banii fara motiv psyche383 psyche383 Iata ce mi s-a intamplat concret: Am incercat sa retrag o suma mare de la ATM-ul bancii si mi-a dat o eroare generala, fara sa imi elibereze vreo chitanta de ... (vezi toată discuția)
Blocare cont banca RIZEAFLORICA RIZEAFLORICA Am avut 2 carduri de nevoi personale de la o banca pe care le-am dat copilului si care eu nu am stiut ca nu a depus rata fixata. Am fost executata fa ra sa ... (vezi toată discuția)