avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Blocare cont banca
Discuție deschisă în Executare silită

Blocare cont banca

Am avut 2 carduri de nevoi personale de la o banca pe care le-am dat copilului si care eu nu am stiut ca nu a depus rata fixata. Am fost executata fa ra sa stiu pt. m-am mutat intre timp la alta adresa. Acum mi s-a blocat contul de la 2 banci si mi s-a facut poprire si din pensie. Banca care imi primeste pensia m-ai imi opreste si ea o suma din ce primeste pensia . este normal . Ce pot face?Am cerut o adresa de la casa de pensii sa o depun la banca, mi se v-a debloca cardul? Va multumesc pt. raspuns.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:36, 6 Iunie 2017
Conturile de card nu se vor debloca numai dupa ce achitati toata suma datorata.Poprirea se retine ori de casa de pensii ori de banca prin care va e virata pensia, nu de ambele.
Ultima modificare: Marți, 6 Iunie 2017
ContSters429609, utilizator
RIZEAFLORICA a scris:

Acum mi s-a blocat contul de la 2 banci si mi s-a facut poprire si din pensie. Banca care imi primeste pensia m-ai imi opreste si ea o suma din ce primeste pensia . este normal . Ce pot face?Am cerut o adresa de la casa de pensii sa o depun la banca, mi se v-a debloca cardul?

Contul nu se va debloca, dar Banca este obligată să vă elibereze restul de bani prin casierie.
Cardul va rămâne mereu blocat până veți achita integral creanța.

Dacă vreți să scăpați de stres, mergeți la casa de pensii și faceți cerere să vă vireze pensia prin mandat poștal, și așa scăpați de stat la coadă lună de lună să ridicați diferența de pensie de la casieria băncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire, deblocare cont soaresiluna soaresiluna Buna ziua. Daca am doua popriri pe salariu si de la un alt executor mi s-a facut blocare de card unde imi intra ce ramane din salariu dupa popriri, se poate ... (vezi toată discuția)
Proprie cont bancar SzJakab SzJakab Buna ziua. Din cauza unor datorii la banca mi s-a pus proprire pe contul bancar. Mentionez ca pe acest card incasez pensia dar nu mai am acces deloc la acest ... (vezi toată discuția)
Poprire venituri bliss21 bliss21 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Am un credit realizat in 2009 pe care nu l-am achitat. Banca a vandut creantele catre o alta companie (cu ... (vezi toată discuția)