avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Contracte de construcții: prestare de servicii sau ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Contracte de construcții: prestare de servicii sau livrare de bunuri?

in situatia unui contract de proiectare, fabricare, furnizare și supraveghere în timpul punerii în funcțiune Rusia / instalarii / montajului pachetul parte electrica și echipament cu o firma rezidenta in Germania , considerati ca este o presatre de serviciu sau o livrare intracomunitara? cum se declara in 390 si intrastat?.
mentionam ca avem semnat un contract cu o firma rezidenta in Germnia pentru 'livrare' pachet electric si ECHIPAMENT aferent unei lucrari in Rusia. predarea echipamentului se face catre firma din Germania ,care ulterior va face export catre Rusia.

Alte discuții în legătură

Incheiere contract furnizare si montaj sistem supraveghere video fara licenta Radu1303 Radu1303 Buna ziua, as dori sa inchei un contract pentru furnizare si instalare siatem de supraveghere video ( nu am licenta), toate echipamentele si materialele ... (vezi toată discuția)
Livrare intracomunitara antonia_m09 antonia_m09 Suntem o societate de productie de casute de vacanta din lemn , platitoare de TVA, marfurile produse le livram in Italia unei firme platitoare TVA . ... (vezi toată discuția)
Incadrare corecta achizitie intracomunitara urmata de export miki72 miki72 Buna ziua Am urmatoarea situatie pe care nu stiu cum sa o interpretez corect Firma A din ROMANIA are incheiat un contract de executie marfa cu o firma B ... (vezi toată discuția)