Am doi copii care beneficieaza de alocatie din partea statului german.sunt in divort. Se poate lua in calcul alocatia la pensia de intretinere. Tatal copiilor sustine ca copiii beficiaza de alocatie si cere ca contributia lui sa fie doar de 100 eurola amandoi(NU la fiecare) desi venitul net este de 1500 -1600 euro declarat de el insusi.????
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Pt 2 copii ar trebui sa plateasca maxim 500. Poate obtine sa plateasca mai putin daca va dovedi cat de mari sunt cheltuielile sale, banuiesc ca plateste destul chirie, iar dvs nu puteti dovedi ca cheltuiti pt copii 500 de euro plus alocatiile plus cat datorati dvs ca intretinere, ca si dvs datorati 1/3 din salariu.
el a declarat doar veniturile oficiale . cele neoficiale sunt in valoare de 3000 de euro. eu am cerut pensie la venit oficial. iar eu pot dovedi cheltielile cu copii care au niste afectiuni medicale. chirie plateste doar 200 euro la 3000. dar eu intreb UNDE ESTE INTERESUL SUPERIOR AL COPILULUI ??? DACA PUNEM INAINTE INTERESELE LUI.
DVS SUNTETI AVOCAT , DL GIGI JANEZ?????? as vrea totusi parerea unui avocat , unui profesionist. aa........ si am cum sa dovedesc cheltuirea acestor bani. oricum multumesc
2. afirmatia dvs:[”ca si cum nu ar fi.” CINE????? CHELTUIELILE SAU COPII??? copii inseamna cheltuieli ca vrei sau nu vrei sa le faci.
3. ca sa va lamuresc ..... in lege se vorbeste despre intersul superior al copilulu..... ceea ce dvs ati spus:”ar trebui sa il intrebati pe sotul, cu el i-ati facut” - multumesc frumos si as vrea sa inchid discutia aici.
Intai nu stim legea aplicabila, unde stau copiii, dv., domnul.
Apoi, copiii sunt intretinuti de parinti doar daa nu au venituri sau daca nu le ajung. Asta trebuie dovedit. Pentru a sti asta, ne trebuie dovezi, cum spunea cineva foarte bine mai sus, ce cheltuieli, cat, in ce scop etc.
De aceea ati fost trimis la avocat, pentru ca nu se pot verifica aici inscrisuri. Acesta este un forum pe care obtineti o indicatie, o parere neprofesionista, independent ca vine de la un user sau de la un profesionist. Pentru ca nici profesionistul nu are date sa dea informatii exacte.
Partaj si chirie
ghita ani
Am divorţat anul acesta şi aş vrea sa fac partajul dar fostul meu sot nu doreste lucrul acesta. Avem impreună o casă cu trei etaje construită în timpul ... (vezi toată discuția)