avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa postului

Buna ziua
As avea si eu o intrebare legata de atributiile postului. In fisa postului trebuie trecute obligatoriu atat atributiile specifice cat si atributiile generate, adica puncte separate sau atributiile postului si atat?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: silana07@yahoo.com , utilizator 16:43, 5 Noiembrie 2019
Nu exista niciun text de lege care sa cuprinda ce contine o fisa a postului.

Vedeti si acest articol
www.avocatnet.ro/articol_381...
Multumesc, juristul nostru spune ca fisa postului trebuie sa cuprinda neaparat atributii generale si atributii specifice( puncte separate).
Si eu consider ca este bine sa cuprinda atat atributii generale cat si atributii specifice
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, e obligatoriu antetul/logoul companiei ca element ... iuliana8 iuliana8 Buna ziua, E obligatoriu antetul/logoul companiei ca element in fisa postului? Multumesc, (vezi toată discuția)
Fisa de post Cossim Cossim Buna ziua, Referitor la fisa postului stiu ca este obligatorie si legislatia care o impune este Codul Muncii. M-ar interesa insa continutul obligatoriu ... (vezi toată discuția)
Toate activitatile dintr-o firma trecute in fisa postului S M SORIN S M SORIN Buna ziua, Ce atributii poate trece angajatorul in fisa postului unui Agent de Vanzari, conform COR, intr-o firma privata? Va adresez aceasta intrebare ... (vezi toată discuția)