avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Anulare accesorii
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Anulare accesorii

Buna ziua! Se poate cere anularea accesoriilor potrivit OG nr. 6/2019 pentru penalitatile aferente taxei de salubrizare datorate bugetului local? Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 5 Noiembrie 2019
AlbertCaf, utilizator
Cel mai recent răspuns: AlbertCaf , utilizator 09:47, 18 Noiembrie 2019
Buna seara,

Se poate beneficia de Og 6 si in cazul asta. Trebuie sa cereti un sumar al datoriilor la bugetul local, sa achitati tot pana pe 15.12.2019 si tot pana atunci sa depuneti Cererea de anulare a accesoriilor .
Se poate cere anularea accesoriilor si pentru taxa de iluminat si pentru taxa pentru situatii de urgenta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obiectul anularii AlbertCaf AlbertCaf Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, daca taxa pt iluminat si taxa pentru situatii de urgenta sunt obligatii bugetare principale conform OG nr. 6/2019 pentru ... (vezi toată discuția)
Oug 44/2015 - taxe locale borcuta borcuta Buna ziua, La data de 30.09.2015 sunt inregistrat cu un debit reprezentand datorie principala la bugetul local (A). Pana la data de 31.03.2016 am achitat ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite AlbertCaf AlbertCaf Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, in cazul in care sunt la zi cu toate taxele si impozitele si nu am nici accesorii pe anul 2019, insa am doar accesorii ... (vezi toată discuția)