avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxe si impozite
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxe si impozite

Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, in cazul in care sunt la zi cu toate taxele si impozitele si nu am nici accesorii pe anul 2019, insa am doar accesorii neplatite la 31.12.2018, cum pot beneficia de prevederile OG nr. 6/2019 pt anularea acelor accesorii din 2018?
Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 22 Noiembrie 2019
AlbertCaf, utilizator

Alte discuții în legătură

Anulare obligatii fiscale accesorii og 6/2019 adriacst adriacst Buna ziua! In urma unei inspectii fiscale derulate in perioada ianuarie 2019-februarie 2019 in care s-au verificat documentele aferente anilor 2015-2018, s-a ... (vezi toată discuția)
Anulare accesorii AlbertCaf AlbertCaf Buna ziua! Se poate cere anularea accesoriilor potrivit OG nr. 6/2019 pentru penalitatile aferente taxei de salubrizare datorate bugetului local? Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Obiectul anularii AlbertCaf AlbertCaf Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, daca taxa pt iluminat si taxa pentru situatii de urgenta sunt obligatii bugetare principale conform OG nr. 6/2019 pentru ... (vezi toată discuția)