avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Permis preschimbat si suspendat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Permis preschimbat si suspendat

Permisul obtinut in Romania , ulterior preschimbat in permis german. Am adunat 8 puncte si sunt obligat sa susțin un examen MPU.
Am parasit Germania (sters de la adresa) si nu pot face examen din nou in Romania.
Ce soluții, ce variante am ?

Alte discuții în legătură

Permis suspendat germania cosi2ro cosi2ro Buna ziua. Am o problema cu privire la alchol. Anul trecut am facut pot zice cea mai mare prostie din viata mea.Eu locuiesc in Germania si am reusit grozava ... (vezi toată discuția)
Cum procedez pentru a renunta la permisul de conducere? ContSters103316 ContSters103316 Va rog ajutati-ma in urmatoarea problema: cum procedez pentru a renunta la permisul de conducere auto? ce act trebuie sa-mi elibereze cei de la evidenta ... (vezi toată discuția)
Am schimbat permisul la termenul de expirare cel românesc în ... lupudumit lupudumit Am schimbat permisul la termenul de expirare cel românesc în unul german am fost găsit cu o alcoolemie de 1,94 in sînge acum dacă eu ma mut înapoi ... (vezi toată discuția)