eulica a scris:
De la 18 ani l-am tinut pe fiul meu cu nora si un nepot- eu singura pana la 40 ani -sperand ca la batranete au grija de mine. Le-am dat casa -apartament mobila totul-pe numele lui a fiului-am lucrat in Italia si lunar am trimis sau am dus tot salariul lor ... acum ei au vandut apartamentul si s-au mutat in Danemarca unde au cumparat casa -lasandu-ma fara casa fara nimic-nici nu imi permit sa ii vizitez.
As vrea sa cer casa -si tot ce le-am dat -cum eu i-am intretinut pana la 40 - ani- nu credeam ca raman pe drumuri- ce pot face --? Pot merge in Danemarca sa iau tot ce este al meu...pot cere toti bani ce le.-am dat si intretinut ?
Multumesc din suflet.... mai nou imi spune sa merg la azil--ajutati-ma va rog-multumesc
Stimată Doamnă! Copilul Dvs. se pare că nu avea nevoie de "bunuri" ci de dragoste de mamă. Dacă acum când aţi înaintat în vărstă, aşteptaţi "recompense" e în zadar. Dacă s-au mutat în Damemarca înseamnă că i-aţi învăţat să-şi ducă viaţa după o zicere a vechilor romani (nu ROMÂNI): Ubi benne, Ibi Patriae!. Adică: Unde mi-e bine, acolo îmi e Patria! Ceea ce este în conflict şi cu Iubirea de Ţarină a românilor şi cu una dintre cele 10 Porunci ale Decalogului Creştin: Cinteşteţi Părinţii!
Părerea mea este ca să nu mai cheltuiţi bani pe avocaţi şi procese "inerminabile"! Vedeţi-vă de viaţă, dacă mai aveţi puteri, şi IUBIŢIVĂ fiul şi nepotul şi de aveţi cum adăpostiţivă la un Cămin de Bătrâni, dacă altă cale nu aveţi.