avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... De ce dureaza asa de mult transmiterea cererii de apel ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

De ce dureaza asa de mult transmiterea cererii de apel intimatului ?

Au trecut aproape 5 luni de cand au declarat apel la un proces civil ,si nici pana acum nu s-a transmis cererea de apel intimatului ...apare o modificare pe portal.just.ro ,dar n-am primit nici o scrisoare sau vreo citatie ,nici doamna avocat...care este cauza ?
Ultima modificare: Marți, 5 Noiembrie 2019
gimmy100, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:06, 9 Noiembrie 2019
Buna seara,
Incarcarea mare a instantelor.
Va poate explica doamna avocat.
Foarte simplu ,volumul de munca al instantei respective.Aceste aspecte nu prea pot sa fie controlate sau urgentate
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Noiembrie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se perimă apelul dacă cererea făcută de apelant nu este trimisă intimatului la timp? gimmy100 gimmy100 Se perima apelul daca cererea facuta de apelant nu este trimisa intimatului la timp ? A trecut vreo 4 luni si inca nu a fost trimisa ... mentionez ca a fost si ... (vezi toată discuția)
Hotarare irevocabila-recurs ? licamirela licamirela Buna seara! Ma confrunt cu urmatoarea speta: Am avut un proces in apel, cu obiect - anulare act, eu fiind ca parte reclamant - apelant, s-a terminat procesul ... (vezi toată discuția)
Am angajat un avocat în februarie pentru un proces cu asociația de proprietari dar nu mai dă niciun semn de viață. cum să procedez pentru a recupera banii? Lili - Sibiu Lili - Sibiu Avocata mi-a luat suma de 1500 de lei pentru a da în judecată asociația de proprietari (în luna februarie 2.018) după care nu mai dă niciun semn de ... (vezi toată discuția)