Am angajat un avocat în februarie pentru un proces cu asociația de proprietari dar nu mai dă niciun semn de viață. Cum să procedez pentru a recupera banii?
Avocata mi-a luat suma de 1500 de lei pentru a da în judecată asociația de proprietari (în luna februarie 2.018) după care nu mai dă niciun semn de viață. Dacă o apelez îmi dă explicații care... mă lasă nelamurita. Sunt totuși atâtea luni, nu trebuia să avem măcar o înfățișare în sala de judecată. Ce trebuie să fac eu pt a recupera banii ca să plătesc alt avocat? Sau, cât trebuie să mai aștept pt a merge mai departe tot cu acest avocat?. I am dat dosarul cu toate actele pe care mi le a cerut, în 4 exemplare.
Verificati portalul instantei de judecata daca exista sau nu un dosar depus. Daca pana acum nu s-a depus, reziliati contractul cu avocatul si solicitati onorariul.
Daca s-a depus mai solicitati- i acestuia informatii suplimentare sau mergeti si vedeti in arhiva instantei dosarul.
Intrati pe portal.just.ro, la motorul “cautare” scrieti numele dvs!
Daca s-a inregistrat dosarul veti vedea informatiile acolo, inclusiv termenul acordat.
Din februarie ar fi trebuit, fara putinta de tagada, sa fiti citata deja.
Atunci avocatul nu are nici o vina,nu poate influenta/urgenta termenul la care instanta va incepe dezbaterile.Asteptati primirea unei intampinari din partea partii adverse.
Doamna, cereti lamuriri. N-am vazut asta, angajezi un profesionist si te apuci sa cauti pe la arhive ca el nu te poate tine la curent. Ii trimiteti un mesaj in care o intrebati in ce termen va poate spune situatia actuala a dosarului. Cand am angajat instalator nu m-am apucat sa caut piese de schimb...
Termen
alinajianu
buna seara! poate cineva sa imi raspunda de ce nu primesc termen intr.un proces de tagada a paternitatii desi am facut toate demersurile necesare derulari( ... (vezi toată discuția)