avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am angajat un avocat în februarie pentru un proces cu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am angajat un avocat în februarie pentru un proces cu asociația de proprietari dar nu mai dă niciun semn de viață. Cum să procedez pentru a recupera banii?

Avocata mi-a luat suma de 1500 de lei pentru a da în judecată asociația de proprietari (în luna februarie 2.018) după care nu mai dă niciun semn de viață. Dacă o apelez îmi dă explicații care... mă lasă nelamurita. Sunt totuși atâtea luni, nu trebuia să avem măcar o înfățișare în sala de judecată. Ce trebuie să fac eu pt a recupera banii ca să plătesc alt avocat? Sau, cât trebuie să mai aștept pt a merge mai departe tot cu acest avocat?. I am dat dosarul cu toate actele pe care mi le a cerut, în 4 exemplare.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 09:33, 10 Octombrie 2018
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Verificati portalul instantei de judecata daca exista sau nu un dosar depus. Daca pana acum nu s-a depus, reziliati contractul cu avocatul si solicitati onorariul.

Daca s-a depus mai solicitati- i acestuia informatii suplimentare sau mergeti si vedeti in arhiva instantei dosarul.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intrati pe portal.just.ro, la motorul “cautare” scrieti numele dvs!
Daca s-a inregistrat dosarul veti vedea informatiile acolo, inclusiv termenul acordat.
Din februarie ar fi trebuit, fara putinta de tagada, sa fiti citata deja.
Am sunat și m am interesat dacă a fost depus dosarul și mi s a răspuns că dosarul a fost depus în 23 martie
Atunci avocatul nu are nici o vina,nu poate influenta/urgenta termenul la care instanta va incepe dezbaterile.Asteptati primirea unei intampinari din partea partii adverse.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doamna, cereti lamuriri. N-am vazut asta, angajezi un profesionist si te apuci sa cauti pe la arhive ca el nu te poate tine la curent. Ii trimiteti un mesaj in care o intrebati in ce termen va poate spune situatia actuala a dosarului. Cand am angajat instalator nu m-am apucat sa caut piese de schimb...

Alte discuții în legătură

Cum aflu un nr la un dosar civil? Melcu777 Melcu777 Acum 2 ani am platit un avocat sa ma reprezinte intr un dosar civil .Eu am tot vb cu avocatul si mi a zis ca nu trebuie sa ma prezint deocamdat....dar sa ... (vezi toată discuția)
Comunicarea intampinarii intr-un proces cu politia rutiera cyan cyan In cazul depunerii plangerii impotriva procesului verbal intocmit de politia rutiera pentru savarsirea unei contraventii se trimite acasa intampinarea facuta ... (vezi toată discuția)
Termen alinajianu alinajianu buna seara! poate cineva sa imi raspunda de ce nu primesc termen intr.un proces de tagada a paternitatii desi am facut toate demersurile necesare derulari( ... (vezi toată discuția)