avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... permis de conducere retinut - cetatean strain
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

permis de conducere retinut - cetatean strain

Cetatean maghiar, i s-a retinut in Romania permis de conducere emis de autoritatile maghiare, pentru accident rutier cu vatamare corporala din culpa, art 184 din cod penal. S-a eliberat dovada cu drept de conducere 15 zile. In acest caz se poate depune anexa nr.3, cerere restituire permis de conducere inainte de expirarea perioadei de suspendare? Sunt obligati sa restituie permisul de conducere? se elibereza in ziua in care se depune cererea sau ulterior? numai pentru persoana in cauza sau se poate elibera si pentru o persoana imputernicita?

Alte discuții în legătură

Neacordare de prioritate in ungaria alinraul alinraul Am avut un accident in Ungaria rezultat din cauza neacordarii de prioritate. Nu am oprit la stop. Am lovit cu camionul o masina mica dar nu au fost victime. ... (vezi toată discuția)
Cum cotest un pv intocmit in urma unui accident cu victime? denisa_m denisa_m Buna ziua, in luna ianuarie 2009 am fost implicata intr-un accident \"soldat cu victime\". Initial i-a fost luat permisul celuilalt sofer, apoi el a primit ... (vezi toată discuția)
Cercetat pentru conducerea sub influenta alcoolului si vatamare corporala din culpa marem marem Salut. In urma cu 1 saptamana, un prieten, sofer pe tir a avut un accident. Din evenimentul rutier a rezultat doar pagube la autovehicul si el a scapat doar cu ... (vezi toată discuția)