avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Cineva a creat conturi Facebook și Instagram cu ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Cineva a creat conturi Facebook și Instagram cu pozele mele. Am raportat, dar au fost suspendate și conturile mele și nu mai vor să le deblocheze. Cum aș putea să-i dau în judecată?

Am si eu o intrebare .Am gasit un cont de facebook care imi foloseste pozele . Cont fake . L-am raportat la cei de la facebook , dupa 5 min dupa ce am raportat contul ... contul meu a fost suspendat .. spunandu-mi ca eu folosesc alte poze si ma dau drept altcineva ... si ca trebuie sa le trimit poza cu buletinul , passaportul sau permisul de conducere . Am trimis pozele ... sincer cu toate cele 3 acte .... contul respectiv a fost blocat dupa o saptamana asta din motiv ca mi-am pus toti prietenii sa de-a report la cont ... acum o saptamana contul acela fake , a fost redescis ... ( el fiind suspendat ) si contul meu inca e suspendat si cei de la facebook nu imi dau nici macar un raspuns ... ei sustin in continuare ca eu sunt cea care se da drept o alte persoana de 1 luna ... aceasi poveste si cu instagram ..... de 2 luni aproape .. vreau sa stiu cum as putea sa ii dau in judecata pe cei de la facebook si instagram . Astept un raspuns. Multumesc :)
Ultima modificare: Vineri, 15 Noiembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Sandra.maria , utilizator 09:36, 7 Decembrie 2019
Singura solutie este sa-ti faci alt cont.Ca sa actionezi in justitie,este inutil.Faci plangere penala.Nu se rezolva.Cum sa te judeci cu un robot.Facebook este un robot.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deci mii de oameni lucreaza pentru "robotul" Fb ?!..
Ultima modificare: Vineri, 15 Noiembrie 2019
Psihosex, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Te intrebi la un momentdat;ca lucreaza mii de oameni pentru acest robot?Dar,cine plateste acest personal???Vezi istoricul Facebook USA Menlo Park,Hacker Way,CA94025.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Noiembrie 2019
pascarumanole, utilizator
Stimata doamna,

Depuneti plangere penala, impotrivei persoanei care a deschis acel cont pe facebook si foloseste respectivul cont.

Va fi identificata persoana care efectiv foloseste acel cont.

Va sugerez , in prealabil, sa luati legatura cu un informatician.

Avand o dovada a demersurilor realizate, puteti instiinta FACEBOOK, cu solicitarea expresa de a inchide contul bancar, ca fiind unul ilegal conceput.


Succes!

stimate domnule avocat ,,,,,,sistemul facebook... mi-a blocat 12, cartele in reteaua orenj. plus 2 abonamente ,,,,,,am dorit sa-mi fac un cont ca orice om, si peste tot m-au blocat .....inclusiv pe 2 abonamente,,,.. mi-a cerut CNP-UL.. de en-ori ,,,l-am dat .. si tot mi-a inchis orice cont care il faceam,,.. nu apucam sa termin si spunea trimite-ti un document cu dumneavoastra , detin toate cartelele ca, proba , in aceasta situatie ce ma indrumati sa fac ??????

Alte discuții în legătură

Recuperare cont dezactivat de facebook Ana2016 Ana2016 Pe 4 sept.2019 am postat cateva poze cu haine de pe un site , altul decat cel care mi.a raportat profilul.Pe 24.10.2019 facebook mi-a dezactivat contul pentru ... (vezi toată discuția)
Distribuire de pronografie infantila Blajan Tania Blajan Tania Buna ziua . Cum pot semnala politia cu privire la un cont de instagram ce posteaza filmulete si poze cu minore din bucuresti desbracate . As vrea sa depun o ... (vezi toată discuția)
Pot da facebook-ul in judecata ? ping200 ping200 Buna ziua, Pot da facebook-ul in judecata ? Povestea sta in felul urmator , eu am un cont de reclame pe facebook unde creez reclame pentru o firma de ... (vezi toată discuția)