avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Pot fi amendat in urma unei poze/filmari
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Pot fi amendat in urma unei poze/filmari

Buna dimineata,

Mai devreme, in drum spre gradinita, am taiat putin strazile intrand pe sens interzis pe o strada laturalnica cu sens unic. E o strada mica, abia are 50 m si rar circulata. Totusi era parcat pe margine un vecin (cred, civil oricum) care tinea telefonul in directia strazii la momentul cand eu am trecut. Nu stiu daca filma, daca facea o poza, sau doar incerca sa vada mai bine pe ecran si nu avea nici o treaba cu mine

Intrebarea mea este daca, date fiind circumstantele, la ce m-as putea astepta in caz ca acea persoana tinea telefonul cu scopul de a ma reclama mai tarziu?

Intreb pentru ca dupa atata discutie in spatiul public, si cazuri grave filmate dar respinse ca probe, nici nu mai stiu clar si legal unde sunt limitele, ce se poate si ce nu?

Multumesc anticipat si o zi frumoasa,
Ovidiu

Alte discuții în legătură

Parcare pe contrasens = suspendare permis bogdancostel bogdancostel Pe scurt ce s-a intamplat: Pe o strada cu 4 benzi delimitate de linie continua mergeam pe banda de la axul drumului. O masina de langa mine a vrut sa-mi intre ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis - neacordare prioritate pietoni homebet homebet Buna ziua, Mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru 30 de zile si am fost sanctionat cu amenda de 500 lei (250 lei in 48 de ore) pentru neacordarea ... (vezi toată discuția)
Asigurare auto - daune masina pavel_elena pavel_elena Buna ziua. Revin pe site-ul dumneavoastra cu o alta problema sperand ca ma veti ajuta. Am o Dacie Break. Am parcat-o ca in fiecare zi pe strada din fata ... (vezi toată discuția)