avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare auto - daune masina
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare auto - daune masina

Buna ziua. Revin pe site-ul dumneavoastra cu o alta problema sperand ca ma veti ajuta. Am o Dacie Break. Am parcat-o ca in fiecare zi pe strada din fata blocului, o strada cu sens unic foarte ingusta, in parcare. A doua zi , dimineata un tir cu remorca lung de aprox. 14-15 m mi-a lovit-o. Soferul(din Oradea) a mers la politie cu mine(din Piatra Neamt), am completat doar acea constatare amiabila, nu am facut reclamatie. A doua zi am fost la inspectorul de daune de la Asigurari pentru poza masinii. Mi-a spus ca datele din constatare nu sunt complete si sa astept ca asiguratorul celui care m-a tamponat sa trimita polita de asigurare cu datele complete din Oradea la Piatra Neamt. AM 2 intrebari: una: ce pot face daca asiguratorul nu trimite polita si doi: va rog sa-mi spuneti daca exista vreun cadru legal cu privire la circulatia tirurilor(adica daca au voie sa circule in centrul orasului pe stradute cu sens unic fff. inguste - mentionez ca in fiecare zi trece cate un tir pe acea strada iar locul de manevra este foarte prost vizibil de soferul tirului). Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 12:28, 29 August 2013
Reglementarea circulatie intr-o localitate este in competenta Consiliului local cu avizul politiei rutiere. Daca nu exista indicatoare de interzicere a autovehiculelor grele acestia au dreptul sa circula pe respectiva strada. Nu este obligatoriu ca indicatorul de interzicere a accesului autovehiculelor grele sa fie amplasat la inceputul strazii la care va referiti. Este posibil ca respectivul autovehicul a ajuns sa circule pe strada unde aveati parcat dvs. autoturismul nerespectand un indicator de interzicere a accesului amplasat int-o alta intersectie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare legala criss_p criss_p Buna seara, locuiesc pe o Străduța îngusta, unde nu au loc doua mașini una pe lângă cealaltă decât dacă se urca pe așa-zisul trotuar și fără ... (vezi toată discuția)
Restrictionare acces strada infundata Tello Tello Buna ziua, Vin la dumneavoastra cu urmatoarea problema: Deoarece locuinta mea se afla pe o strada cu o latime de 3m si lungime de ca. 100m am solicitat si ... (vezi toată discuția)
Drum public tudordan83 tudordan83 Buna seara, AM o nedumerire si v-as ruga sa ma ajutati si pe mine: in cazul in care pe o alee circula cat si sunt parcate masini iar pe alee nu exista ... (vezi toată discuția)