avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum procedam cu plata unui salariat care nu are toate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum procedam cu plata unui salariat care nu are toate orele lucrate intr-o luna?

Buna ziua!
Salariat cu program inegal (ture), pe luna septembrie lucreaza 8 ore suplimentare, iar pe luna octombrie minus 4 ore fata de zilele lucratoare din luna. Cum il platim?
In unele luni, din cauza turelor, se intampla sa nu efectueaze toate orele lucratoare din luna...
Salariatul este nemultumit ca ia salariu mai putin, din cauza ca nu are toata luna completa. (exemplu: luna octombrie=184 ore lucratoare, salariatul a lucrat 180).
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Ore libere Anamaria1313 Anamaria1313 buna ziua, intalnesc urmatorul caz, un angajat lucreaza 8 ore pe zi de marti pana vineri inclusiv. sambata lucreaza 4 ore. pentru acestea primeste spor de ... (vezi toată discuția)
Program de lucru12/24 si 12/48, acordare drepturi larisarazvan larisarazvan Buna ziua Se intampla ca in cazul unui salariat care lucreaza 12/24 si 12/48 , orele lucrate intr-o luna sa-i iasa mai putine sau mai multe, functie de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,recent am semnat un contract de munca cu baza 3000 ... Justme1701 Justme1701 Buna ziua,recent am semnat un contract de munca cu baza 3000 net,cu norma 8/40 saptamana dar cu program in ture 12/24-12/48,intrebarea mea este:De ce intr o ... (vezi toată discuția)