avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime pe studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime pe studii superioare

De curând m.am angajant intr.un loc de munca nou,problema e ca aici îmi trebuie vechime pe studii superioare,la fostul loc de munca am fost încadrat referent grad III asistent,dar in fisa postului sunt încadrat pe studii superioare iar coeficientul salariul este acela din lista lor de ierarhizare pentru referent asistent cu nivelul studiilor S, as putea obține vechime pe studii superioare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:50, 7 Noiembrie 2019
Se poate obtine de la fostul angajator o adeverinta care sa ateste vechimea in munca, in meserie si in specialitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii in carnetul de munca mariusica1 mariusica1 In anul 2005 am terminat facultatea. M-am angajat in noiemb 2005.Am adus diploma de licenta dar in cartea de munca figureaza tot adeverinta. In anul 2009 am ... (vezi toată discuția)
Reincadrare personal contractual conform legii nr. 284/2010? AditzuA AditzuA Daca in 2009 eram incadrat la o institutie publica pe functia de referent, gr. III, iar prin Legea 330/2009 s-a eliminat gradul III dar un articol din lege ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii cory1983 cory1983 Buna ziua, Am urmatoarea problema In 2005 am terminat colegiu UTCB durata 3 ani finalizat prin licenta. De la UTCB am primit o adeverinta pt recunoasterea ... (vezi toată discuția)