avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Amnistie fiscala impozit cladire sector 2
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Amnistie fiscala impozit cladire sector 2

Prietenul meu doreste sa faca succesiunea dupa parintii sai. Defunctii au decedat in urma cu mai bine de 10 ani. In acest rastimp nu a mai fost achitat impozitul pentru apartamentul care face obiectul succesiunii. Am fost la Directia de Taxe si Impozite Locale sector 2 in dorinta de a achita integral. Am intrebat daca putem accesa amnistia fiscala de anul acesta si dansii ne-au comunicat ca nu au auzit de asa ceva. E posibil? Sau este doar rea vointa din partea angajatilor? Multumesc

Alte discuții în legătură

Mostenire ioanaorghidan ioanaorghidan Buna ziua, Intrebare: Sunt unic mostenitor,tata a decedat in 2009 si mama in 2012.Pentru vanzarea apartamentului trebuie sa fac succesiune.Cum se ... (vezi toată discuția)
Dezaterea mostenirii alexandrastefana alexandrastefana Buna ziua. Tatal meu a decedat in 2006. Suntem 2 frati(majori),si mama. Avem un apartament cu 3 camere. Succesiunea nu a fost facuta. Mama si fratele meu,imi ... (vezi toată discuția)
Succesiune vetesi vetesi Daca dupa decedarea parintilor a trecut aproape 5 ani si eu nu am solicitat succesiunea dar in imobil locuieste un prieten de familie cine are grija de casa si ... (vezi toată discuția)