avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citatie pentru alta persoana
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Citatie pentru alta persoana

Buna ziua. Am primit astazi o citatie pe numele meu si datele mele personale, calitate de martor intr-un caz de inselaciune, pt prezentare pe 12.11.2019. Am sunat la nr de telefon de pe citatie, vorbesc cu agentul sef care cred se ocupa de caz, care mi-a spus ca s-a facut o greseala si nu sunt eu citata, ci alta persoana cu acelasi nume. Am mai intrebat daca trebuie sa ma duc undeva sa anuleze respectiva citatie si mi-a raspuns ca e de ajuns ca am vorbit cu el. Sincer n-as vrea sa ma trezesc cu politia peste mine sau vreo amenda, asa ca vreau sa stiu daca e adevarat ce mi-a comunicat agentul de politie sau trebuie sa mai fac ceva sa anulez citatia?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:52, 8 Noiembrie 2019
Buna ziua,
Transmiteti prin recomandata cu confirmare de primire citatia inapoi si in adresa de inaintare scrieti ca o transmiteti inapoi asa cum ati stabilit cu domnul agent ... la telefon intrucat nu va este adresata fiind transmisa din eroare la adresa dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie politie pentru inselaciune ancaiftode ancaiftode Ieri am fost la politie sa depun o reclamatie/plangere pentru inselaciune. Dl agent sef mi-a spus ca nu am probe pentru a dovedi acest lucru (nu ma martori ... (vezi toată discuția)
Acuzat pentru ceva ce nu am facut Laurentiu-R Laurentiu-R Am primit un plic de la tribunal in care sunt acuzat de inselaciune(un anume domn depuse o plangere impotriva mea si a inca unui individ ca l-am inselat cu o ... (vezi toată discuția)
Acuzat de inselaciune- citatie/cum sa procedez robert00 robert00 Buna ziua,as vrea sa stiu ce pot pati avand in vedere urmatoarele: am cunoscut in urma cu 4 ani o femeie din suedia cu care am inceput o relatie la disanta ... (vezi toată discuția)